Menú
Icono telefono +34 938 790 007

Tractaments i serveis


A la Clínica Dental Viñallonga considerem que la primera visita és la més important ja que és quan es produeix el primer contacte amb el pacient. És en aquest moment quan volem establir una relació de confiança perquè el pacient ens expressi les seves expectatives o problemes i nosaltres, com a experts en matèria odontològica, podem plantejar-li solucions.

La eficàcia i la eficiència de tots els professionals de la nostra clínica junt amb la qualitat de l’equip i material que utilitzem dia a dia, ens permet fer el millor diagnòstic per a tot tipus de pacient. Primer comencem amb la realització d’una correcta història clínica per valorar l’estat general del pacient (medicaments que pren, possibles al•lèrgies, etc.). A continuació, prosseguim amb una bona exploració física i, si és precís, la reforcem amb RX intraorals i extraorals.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar el servei i l'experiència d'usuari. En navegar acceptes l'ús de cookies. Més informació | Acceptar